Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować klikając tutaj
Wizyt w serwisie: 190331648
RIO :: Zobacz temat - Załącznik inwestycyjny- brak możliwości wyboru grupy: wydatki majatkowe
Witamy na stronach forum dyskusyjnego prowadzonego przez Regionalne Izby Obrachunkowe. Treści publikowane w tym forum przez pracowników Izb są ich indywidualnymi opiniami i nie mogą być traktowane jako stanowisko Regionalnych Izb Obrachunkowych. Pragnąc przestrzegać obowiązującego prawa oraz zachować merytoryczny charakter dyskusji informujemy, że komentarze pozamerytoryczne, obraźliwe, utrzymane w tonie lekceważącym osoby trzecie lub zawierające jednoznaczne oskarżenia wobec tych osób będą usuwane.Niniejsze forum nie jest biurem ogłoszeń - posty reklamowe będą usuwane.
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 6:22 pm Temat postu: Załącznik inwestycyjny- brak możliwości wyboru grupy: wydatki majatkowe
Wprowadzam projekt budżetu na 2008 w niepełnej szczegółowości.
Wypełniłam słowniki zadań wydatkowych inwestycyjnych. Następnie utworzyłam załącznik inwestycyjny za pomocą kreatora "pobierz dane ze słowników".
W kolumnie grupa paragrafów nie zostały pobrane żadne dane. Wiec zaczęłam je uzupełniać u mnie są to wyłącznie wydatki majątkowe. Nie mogę kilka razy wpisać wydatków majątkowych, jeśli wybiorę w ramach tego samego działu i rozdziału dwa razy majątkowe, to za drugim razem mam błąd.
W ramach jednego rozdziału mam trzy, cztery zadania majątkowe, niestety mogę tylko raz wpisac w grupie oznaczenie majątkowe.
Po wprowadzeniu w drugim, kolejnym wierszu o tej samej klasyfikacji ale dotyczącym innego w nazwie i kwocie zadania, program nie zapisuje danych i pojawia sie informacja ze taki wiersz istnieje. Jaki błąd popełniam?
Cóż - pisaliśmy już na tym forum o podobnych przypadkach.
Proszę dodać kolumnę "zadanie (uszczegółowienie paragrafu)" do załącznika inwestycyjnego w konfiguracji dokumentów planistycznych.
To zdecydowanie pomoże wprowadzić kilka wierszy z tą samą klasyfikacją różniących się zadaniami inwestycyjnymi
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach