Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować klikając tutaj
Wizyt w serwisie: 190334417
RIO :: Zobacz temat - nowa sieć komputerowa
Witamy na stronach forum dyskusyjnego prowadzonego przez Regionalne Izby Obrachunkowe. Treści publikowane w tym forum przez pracowników Izb są ich indywidualnymi opiniami i nie mogą być traktowane jako stanowisko Regionalnych Izb Obrachunkowych. Pragnąc przestrzegać obowiązującego prawa oraz zachować merytoryczny charakter dyskusji informujemy, że komentarze pozamerytoryczne, obraźliwe, utrzymane w tonie lekceważącym osoby trzecie lub zawierające jednoznaczne oskarżenia wobec tych osób będą usuwane.Niniejsze forum nie jest biurem ogłoszeń - posty reklamowe będą usuwane.
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 1:48 pm Temat postu: nowa sieć komputerowa
Moi Drodzy, mam wątpliowości co do księgowania sprzętu
komputerowego i szukam porady. Może ktoś mógłby mi doradzić, będę bardzo wdzięczna.
Założyliśmy nową sieć komputerową, na fakturach mam oprócz zakupionych zestawów komputerowych, drukarek (które przyjmujemy na konto 011 KŚT 491) dużo różnego innego sprzętu informatycznego np, zestawy serwerowe, zasilacze, moduły, panele rozdzielcze itp itd. o dużej wartości, który nie wiem na jakich kontach powinien byc zaksięgowany. Nie są to przecież zespoły komputerowe... wiec co? koszty?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach