Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować klikając tutaj
Wizyt w serwisie: 190337264
RIO :: Zobacz temat - przychody i rozchody budżetu
Witamy na stronach forum dyskusyjnego prowadzonego przez Regionalne Izby Obrachunkowe. Treści publikowane w tym forum przez pracowników Izb są ich indywidualnymi opiniami i nie mogą być traktowane jako stanowisko Regionalnych Izb Obrachunkowych. Pragnąc przestrzegać obowiązującego prawa oraz zachować merytoryczny charakter dyskusji informujemy, że komentarze pozamerytoryczne, obraźliwe, utrzymane w tonie lekceważącym osoby trzecie lub zawierające jednoznaczne oskarżenia wobec tych osób będą usuwane.Niniejsze forum nie jest biurem ogłoszeń - posty reklamowe będą usuwane.
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 11:59 am Temat postu: przychody i rozchody budżetu
Witam
W załączniku do projektu próbuje stworzyć załącznik przychody i rozchody. W słownikach ładnie podzieliłam na kredyty i pożyczka. I jak chce wprowadzić w projekcie ten załącznik zaczynają się problemy. W rozchodach mam takie same paragrafy (jednen dla pożyczek, drugi dla kredytu). I program nie przyjmuje rozbicia na kredyty i pożyczki. Zapisuje tylko ostatnio wprowadzany.
A jak byłam na szkoleniu to uczono nas, że można pobrać dane z kreatora - pobierz ze słownika czy z planu. A jak wchodzę w kreatora to mam: pobierz pozycję z innych dokumentów i jak tu wejdę to mam projekt mojej uchwały.
Czy tu jest coś nie tak, czy ja już nie potrafie sobie z tym poradzić??
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach