Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 1:40 pm Temat postu: Problem z agregowaniem sprawozdań |
|
|
Mam problem z zagregowaniem sprawozdań RB 28S jednostkowych do sprawozdania zbiorczego - zarządu. Nadmienię, że wszystkie sprawozdania jednostkowe mają status zatwierdzony. Sprawozdań jednostkowych jest 13 a do łącznego "przechodzi" tylko 1. Pojawia się komunikat o błędzie, który zostaje wysłany do administratora. Bardzo proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtek
|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:27 pm Temat postu: Re: Problem z agregowaniem sprawozdań |
|
|
Anonymous napisał: |
Mam problem z zagregowaniem sprawozdań RB 28S jednostkowych do sprawozdania zbiorczego - zarządu. Nadmienię, że wszystkie sprawozdania jednostkowe mają status zatwierdzony. Sprawozdań jednostkowych jest 13 a do łącznego "przechodzi" tylko 1. Pojawia się komunikat o błędzie, który zostaje wysłany do administratora. Bardzo proszę o pomoc. |
Niestety stanowczo za mało informacji aby coś zaradzić... przydała by sie choć treść tego komunikatu o błędzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Oto treść komunikatu o błędach: Column 'rb28s_dz_ID' does not belong to table Rb-28s_DotacjeRozwojowe |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtek
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Problem został potwierdzony.
Prawdopodobnie błąd działania Bestii. Proszę skontaktowac się z Hot-line Sputnika w celu zgłoszenia tego problemu (polecam najpierw telefonicznie, a następnie mejlowo) |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za zainteresowanie. Oczywiście próbowałam się dodzwonić - nie powiodło się dlatego wysłałam wiadomośc i czekam aż coś mi odpiszą. Pozdrawiam Monika |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtek
|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Wychodzi na to, że jest to błąd krytyczny, zatem szybko będa musieli temu zaradzić.
Proponuję ponawiać próby dodzwonienia się.
Poza tym problem zostanie zgłoszony innym kanałem - bezpośrednio do członka zespołu roboczego. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 12:51 pm Temat postu: Agregacja |
|
|
U mnie występuje ten sam błąd przy agregacji Rb 28s |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Czy ktoś ma jeszcze problem z agregacją ? Pisaaać |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 4:12 pm Temat postu: |
|
|
ja tez mam ten sam bąd- w serwisie nikt nie odbiera telefonu |
|
Powrót do góry |
|
|
DariuszF
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Proszę uzbroić się w cierpliwość. Dodzwonić się teraz na hotline to jak trafić 6 w Totka. Łatka wyjdzie najszybciej, jak to możliwe. _________________ Pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
Wojtek
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 9:05 am Temat postu: |
|
|
Łatka już jest (wersja 028a). Do pobrania ze strony www.rio.gov.pl lub www.budzetjst.pl -> Aktualności.
Poprawia błąd przy agregowaniu sprawozdań Rb-28s. |
|
Powrót do góry |
|
|
|