Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować klikając tutaj
Wizyt w serwisie: 190328780
RIO :: Zobacz temat - Nieaktywna zakładka Uchwały
Witamy na stronach forum dyskusyjnego prowadzonego przez Regionalne Izby Obrachunkowe. Treści publikowane w tym forum przez pracowników Izb są ich indywidualnymi opiniami i nie mogą być traktowane jako stanowisko Regionalnych Izb Obrachunkowych. Pragnąc przestrzegać obowiązującego prawa oraz zachować merytoryczny charakter dyskusji informujemy, że komentarze pozamerytoryczne, obraźliwe, utrzymane w tonie lekceważącym osoby trzecie lub zawierające jednoznaczne oskarżenia wobec tych osób będą usuwane.Niniejsze forum nie jest biurem ogłoszeń - posty reklamowe będą usuwane.
PANIE Adamie, nie mamy uchwał w sprawie podatku rolnego i leśnego, bo nie obniżaliśmy średniej ceny. Bestia nie pozwala zatwierdzić sprawozdań, bez wpisania pozycji w każdej kolumnie. Jak to obejść? W uwagach wpisaliśmy że nie obniżyliśmy średniej ceny, ale nic to nie daje.
PANIE Adamie, nie mamy uchwał w sprawie podatku rolnego i leśnego, bo nie obniżaliśmy średniej ceny. Bestia nie pozwala zatwierdzić sprawozdań, bez wpisania pozycji w każdej kolumnie. Jak to obejść? W uwagach wpisaliśmy że nie obniżyliśmy średniej ceny, ale nic to nie daje.
Jeśli nie macie uchwał (bo nie obniżaliście CEN) to w zakładce UCHWAŁY dla 4.3 i 4.5 NIC nie podajecie - WÓWCZAS BESTIA NIE BĘDZIE KRZYCZEĆ.
Podgląd wydruku SP-1 będzie zawierać właściwe wpisy o NIE OBNIŻENIU ŚREDNICH CEN.
Dziękuje. Niestety Bestia wysypuje się z chwilą kiedy chcę wykasować kwoty z zakładkach podatku leśnego i rolne.
Czy jak usunę te sprawozdanie, będzie możliwość ich przywrócenia jak innych sprawozdań?
Dziękuje. Niestety Bestia wysypuje się z chwilą kiedy chcę wykasować kwoty z zakładkach podatku leśnego i rolne.
Czy jak usunę te sprawozdanie, będzie możliwość ich przywrócenia jak innych sprawozdań?
Witam,
Tak - dla SP-1 mechanizm "Uzupełnij sprawozdania" działa tak jak dla wszystkich innych.
Tyle że usunąć trzeba UCHWAŁY a nie kwoty z zakładek "podatek rolny" i "podatek leśny"
Panie Adamie, w poz. 3.1 podatek leśny wpisałam 43,35 bo nie obniżaliśmy podatku leśnego. W zakładce Uchwały nic nie wprowadziłam. Pojawia się komunikat "Podaj nr uchwały pod wierszem 4.5 albo popraw średnia cenę w poz. 3.1"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach