Jesteś anonimowym użytkownikiem. Możesz się zarejestrować klikając tutaj
Wizyt w serwisie: 183533174
RIO :: Zobacz temat - Jak sprawdzić wysokość dofinansowania do projektu?
Witamy na stronach forum dyskusyjnego prowadzonego przez Regionalne Izby Obrachunkowe. Treści publikowane w tym forum przez pracowników Izb są ich indywidualnymi opiniami i nie mogą być traktowane jako stanowisko Regionalnych Izb Obrachunkowych. Pragnąc przestrzegać obowiązującego prawa oraz zachować merytoryczny charakter dyskusji informujemy, że komentarze pozamerytoryczne, obraźliwe, utrzymane w tonie lekceważącym osoby trzecie lub zawierające jednoznaczne oskarżenia wobec tych osób będą usuwane.Niniejsze forum nie jest biurem ogłoszeń - posty reklamowe będą usuwane.
Wysłany: Wto Paź 18, 2022 1:43 pm Temat postu: Jak sprawdzić wysokość dofinansowania do projektu?
Witam,
Chciałbym spytać jak sprawdzić wysokość dofinansowania do projektu danej firmy i w ogóle, czy dana firma dostała jakieś środki z Unii Europejskiej? Czy jest taka strona, która te wszystkie informacje publikuje nieodpłatnie?
Ewentualnie czy ktoś może udzielić mi informacji, czy firma WOOP Automotive otrzymała jakieś środki na założenie serwisu https://woopauto.com/ i z jakiego programu skorzystała (jeśli otrzymała dofinansowanie)?
Sam chciałbym stworzyć podobny projekt, ale w zupełnie innej branży. Szukam finansowania pomysłu, ale na stronach PARP nie bardzo jestem w stanie coś dopasować pod siebie.
Hmm ja działam przy projekcie e-commerce https://mamylampy.pl właściciel szukał dofinansowania na pewne techniczne zastosowania, chciał stworzyć taki wirtualny pokój do przymierzania lamp jak będą wyglądać w Twoim pokoju to wiem, że składał papiery ale na pożyczkę z UE i wiem, że ta pożyczka była brana na bardzo niski procent. Niestety więcej nie jestem w stanie powiedzieć bo szczegółów nie znam ale to było całkiem niedawno i wiem tylko, że ta pula jest ograniczona, więc im szybciej tym lepiej.
Wysłany: Sro Sty 31, 2024 4:25 am Temat postu: games
In addressing this issue, it is crucial to consider Dinosaur Game preventive measures that can mitigate the occurrence and severity of violent collisions. In the context of road safety, strict enforcement of traffic regulations, public awareness campaigns, and investment in infrastructure can contribute to reducing the number of accidents. Similarly, fostering open dialogue, understanding, and empathy is vital in navigating ideological collisions within society.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach